Põhjus, miks printsess Diana armastas prints Harryt rohkem kui Williamit

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana poja Harryga 5. juulil 1995.
Printsess Diana poja Harryga 5. juulil 1995. Foto: Martin Keene / PA Wire/PA Images/Scanpix

Keegi ei saa kadunud printsess Dianat süüdistada selles, et ta poleks oma poegi armastanud. Alates hetkest, kui ta sai emaks, sidus teda poegadega imeline lähedane suhe.

Pojad William ja Harry olid kogu tema maailm ning eriti oluliseks muutusid nad pärast aastat 1996, kui Diana ja prints Charles lahutasid.

Diana jumaldas mõlemat oma poega, kuid ometi oli tal erilisem suhe just noorema poja Harryga. Daily Mailile rääkis peresõber Richard Kay, kuidas Diana väga sageli oma lastest rääkis.

«Ta jumaldas neid mõlemaid, kuid William – tulevane kuningas – oli algusest peale määratud olema rohkema tähelepanu keskpunktis,» selgitas Kay. «Et seda kompenseerida, valas Diana Harry tähelepanu ja armastusega üle. «Ma pean,» ütles ta sageli mulle. «Me nägime Charlesiga mõlemad palju vaeva tagamaks, et mõlemad poisid saavad võrdselt meie aega ja armastust, kuid ülejäänud pereliikmed näivad rohkem Williamile keskenduvat.»»

Diana näis uskuvat, et kuninganna Elizabeth eelistas Harryle Williamit ning oli asja isegi ämmaga jutuks võtnud. Elizabeth aga jäi endale kindlaks - kuna William on tulevane kuningas, peabki teda erinevalt kohtlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles