Retseptisoovitus: väge täis võileib toekaks hommikusöögiks või vahepalaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katrin Press

Külluslikud ning seemnerikkad võileivad sobivad suurepäraselt ka täitvaks vahepalaks, mida kooli, tööle või matkale kaasa meisterdada. Hooajale kohaselt on retseptidesse lisatud ka vürtse, et hoida organism seest soojana. Koostisosade kasutamisel soovitab Ostrat lähtuda oma isust ja vürtsitaluvusest ning sättida komponentide kogused julgelt oma äranägemise järgi.

Vaja läheb:

  • sinki
  • pepperoni't
  • juustu
  • jalapenot
  • seemnerikast seemneleiba
  • Röstitud peedihummust
  • lahjat majoneesi
  • tilli, peterselli

Valmistamine:

1. Sega omavahel majonees, till, petersell ja peedihummus.

2. Lisa röstitud Seemneleivale eelnevalt segatud määre, juust, kurk, pepperoni, sink ja viilutatud jalapeno ning kata teise viilu leivaga.

3. Lõika võileib pooleks ning serveeri meelepäraselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles