Forbes'i mõjukas ärinaine Beth Comstock: kuidas pöörata kriitika enda eduks

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Igale ideele leidub kriitikuid. Forbes'i saja mõjukaima naise hulka kuuluv Beth Comstock teab, et halb on idee, mida keegi ei kritiseeri. Kuidas kriitika enda kasuks tööle panna?

Beth Comstock selgitab, et esmalt tekitab kriitika inimestes segadust - kes ta selline on ning mida tema ka teab. «Tegelikult peaks hoopis mõtlema, ehk on kritiseerija jutus iva,» selgitab Beth, kelle sõnul halb idee on see, millele ei vastandu keegi.

Comstock peab oluliseks head tiimi, kellega panna kokku esialgne kuvand ideest ning seejärel lasta laua juurde kriitikud. Oluline on kuulata nende jutt ära ning leida nendest kriitikanooltest noppeid, mida arvesse võtta. Seejärel tuleb meeskond kokku ning langetab otsuse: just see versioon läheb töösse. Selline meetod aitab luua ühtse kontseptsiooni, mis tagab parema tulemuse ja teostuse, vahendab Forbes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles