Naine, kas oled nõus? Amy Schumer paljastab kurva tõe, miks on raske naine olla

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Amy Schumer võib küll koomik olla, aga naiste ja meeste erinevustest rääkides ta nalja ei tee. 

Dax Shepardi taskuhäälingu saates tõi Amy Schumer välja meeste ja naiste olulise erinevuse. «Naiseks olemine sakib,» ütles ta. «See on väga keeruline, sest meid seksualiseeritakse kogu aeg, isegi siis, kui see tundub täiesti hullumeelne.»

Naine jätkas ja selgitas, et sellepärast elavad naised pidevas vägivalla hirmus. «Hinnanguliselt rünnatakse seksuaalselt ühte naist kuuest, aga tegelikult on see arv üks naine kolmest,» rääkis Schumer. «Nii et me ei mõtle enam isegi, kas see juhtub? Me mõtleme, et millal see juhtub. Näiteks, kui ma sõidan New Yorgis metrooga koju, siis meie, naised, jookseme koju. Me kardame. Me hoiame võtmeid sõrmede vahel, nagu saaksime ennast nende abil kuidagi kaitsta.»

Amy usub, et naiseks olemine on raske, sest me peame päeva jooksul mitu korda hirmu tundma. «Lihtsalt see tunne, mida koged, kui kõnnid mööda üksikust pingil istuvast meesterahvast. Me kogume jõudu. Ja ma usun, et see on tunne, millest mehed kunagi aru ei saa,» vahendab Stylist Schumeri sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles