Maitsemeel soovitab: hummus Viktoria moodi

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Loodusvägi

Mahetoorainest retseptide autor Viktoria Bystrjak-Butorina on lähenenud kikerhernele ning hummusele omamoodi. Tahad järele proovida?

Retsept on mõeldud 2-4 inimesele

Vaja läheb:

2 tassitäit keedetud kikerherneid

2 spl tahhinit

1 sidruni mahl

1 küüs küüslauku

2 tl chana masala maitseaine segu

tassitäis vett

maitse järgi Himaalaja soola

serveerimiseks köögiviljakange

Tee nõnda:

Pane kõik koostisosad blenderisse või köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Vett lisa töötlemise käigus vähehaaval, et saavutada mõnus ja kreemjas konsistents.

Liigne vee lisamine võib hummuse liiga vedelaks ja maitsetuks muuta.

Serveeri koos värskete köögiviljadega ning soovi korral nõrista peale veidi oliiviõli.

Retsepti autor: Viktoria Bystrjak-Butorina ning Loodusvägi

Allikas: https://loodusvagi.ee/retseptid/hummus-viktoria-moodi/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles