3 ohumärki, et pikaajaline partner võib sind petta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoi R. / PantherMedia / Phovoi R.

Ekspertide hinnangul on olemas teatud ohumärgid, mis võivad viidata partneri petmisele suhtes. Küll aga on inimesed erinevad ja enne järelduste tegemist, peaksid sel teemal oma kaaslasega rääkima.

1. Tavapärasest suurem, kohati liialdatud tähelepanu

Personality and Social Psychology Bulletini poolt läbi viidud uuringust selgus, et kui partner petab, hakkab ta automaatselt tegema suuremaid pingutusi, et teine pool oleks suhtes rohkem rahul. See on alateadlik käitumine, et vähendada oma süütunnet, kirjutab Men'sHealth.
 

2. Harjumuspärasest pikemad töötunnid

Kui su partner tuleb tavaliselt töölt koju teatud ajal ja äkitselt, ilma teadaoleva põhjuseta, muutuvad tema tööpäevad pikemaks ja venivad lausa öötundidesse, võib see olla põhjus kahtlustamiseks. Tähelepanelik tuleb olla, kui partneri jutt muutub ebamääraseks ja käitumine kaitsvaks. Kui partner hakkab tihti plaane katkestama, tuues vabanduseks erinevad «tööasjad», on see suur ohumärk.
 

3. Liigne sotsiaalmeedia kasutamine

Sotsiaalmeedia on tänapäeval loomulik osa elust ja suurem enamus meist veedab seal rohkem aega, kui tegelikult peaks. Küll aga on põhjust tähelepanelik olla, kui keegi konkreetne inimene on kogu aeg su partneri sotsiaalmeedia kontodel esikohal ja partner talle kommentaaride ja meeldimistega tavapärasest rohkem tähelepanu pöörab ning sina ei tea selle inimese olemasolust midagi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles