Pinged kuninglikus perekonnas: lähedased on ärritatud Harry ja Meghani beebiuudisest

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PETER PARKS / AFP

Ajal, mil maailm rõõmustab saabuva kuningliku ilmakodaniku üle, on mitmel kuningliku pere liikmel uudisega kahetised emotsioonid.

DailyMail kirjutas, et kuuldavasti andis noorpaar tähtsa uudise perekonnale teada printsess Eugenie pulmas. Kuninglik protokoll näeb ette, et lapseootusest tuleb teavitada esmalt kuningannat. Mitmed pereliikmed on aga ärritunud, et Meghan ja Harry teist olulist tava rikkusid ning lapseootusest pulmas teatasid.

Allikate sõnul on printsess Eugenie ema Sarah Ferguson vihane, et kuninglik paar otsustas suure uudisega lagedale tulla tema tütre pulmapäeval. Lisaks on rahulolematu pruudi isa prints Andrew, kes tundvat pidevalt, et tema «tüdrukud» elavad Harry ja Williami varjus. Hertsog nägi allika sõnul suurt vaeva, et Eugenie pulmapäev oleks võimalikult eriline ning vastuvõtu ajal poetatud uudis tulevase kuningliku beebi kohta levis kulutulena ning röövis pruutpaarilt tähelepanu.

Meghanil ja Harryl polnud lapseootuse teavitamisega aga võimalust viivitada, kuna kuulujutud tema rasedusest jõudsid pulma saabudes haripunkti. Suundudes peale pulmi mitmenädalasele viidile Austraaliasse, oli pulmaks kogunenud sugulastele uudise teatamine parim variant.

Andrew sai kriitika osaliseks juba enne pulmi, kui nende suursuguseid pulmaplaane peeti printsess Eugenie jaoks liiga uhketeks. Mõned lausa spekuleerisid, et nad soovivad kopeerida prints Harry ja Meghani pulmi, vahendab Best Life.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles