Uhkete kulmudega modell juhib ilurevolutsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophia Hadjipanteli.
Sophia Hadjipanteli. Foto: REX/Vida Press

Modell Sophia Hadjipanteli julgustab Instagramis on jälgijaid kulmude kitkumisest loobuma ja kasutab selleks teemaviidet #UnibrowMovement.

22-aastase Kreeka juurtega modelli kulmud on silmnähtavalt suured ja puhmas, mis tulevad ta blondide juuste taustal veelgi rohkem esile. Sophial on alati olnud veidi ekstsentriline stiil, kirjutab ajakiri Dazed. Näiteks kandis ta keskkoolis latekspükse, neoonvärve ja stiletosid. Kuigi konservatiivsemad klassikaaslased teda kiusasid, ei lasknud Sophia end mõjutada ja jätkas autentse stiili edasiarendamisega.

Täna on ta tuntud modell, päikeseprillide disainer ja iluaktivist. Kasutades ära seda, kui palju jälgijaid tal sotsiaalmeedias on, püüab Sophia veenda naisi oma kulme rahule jätma, et need kasvaksid vabalt, nagu looduse poolt on ette nähtud.

«Ma olen otsustanud oma kulme kanda nii samal põhjusel nagu ma valisin oma rõivaid keskkooli ajal – sest ainus eelistus, mis oluline, on minu enda oma,» selgitab ta. «Kui mu lapsepõlv mulle üldse midagi õpetas, siis seda, et mulle meeldib olla erinev.»

Liikumise #UnibrowMovement loojana usub Sophia, et eelistused ja erinevused inspireerivad ja liidavad inimesi, mitte ei polariseeri. «Ausalt öeldes olen ma täpselt nagu kõik teised, kes kuulutavad oma tõde ja ajavad oma asja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles