Prints Harry võttis esmakordselt sõna tulevase kuningliku beebi teemal

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: STEVE CHRISTO / AFP

Austraalias ringreisil olles avaldasid nad äsja uudise, et ootavad enda esimest last. Nüüd võttis isaks saav prints sõna ning kasutas juhust, et rõõmustada avalikult ka beebiuudise üle.

Kuninglikku paari tervitati Austraalia kindralkuberneri residentsis, kus nendega kohtusid 18 riigi esindajad. Vastuvõtul võttis sõna ka prints Harry, kes kasutas võimalust tänada sooja vastuvõtu eest ning võimaluse eest kohtuda austraallastega. Prints lisas: «Me ausalt ei oskaks kujutada ette paremat paika, kus anda teada tulevasest lapsest, olgu ta poiss või tüdruk. Seega suur aitäh.»

Prints Harry ja Meghani Austraaliasse jõudes tervitati äsja beebiuudiseid jaganud paari pehme känguru mänguasjaga ning pisikeste UGG saabastega, kirjutab Independent. Kui neile näidati tulevasele beebile mõeldud kinke, hüüatas Meghan: «Meie lapse esimene kingitus!»

Kuningliku paari esimene laps peaks ilmavalgust nägema 2019. aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles