Kuninglik beebi tulekul: 5 reeglit, mida Meghan Markle peab raseduse ajal järgima

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images

Eile, 15. oktoobril kuulutas Kensingtoni palee ametlikult rõõmusõnumit, et Sussexi hertsog prints Harry ja hertsoginna Meghan ootavad oma esiklast. Kuninglik beebi peaks sündima kevadel. Loe, milliseid reegleid peab hertsoginna raseduse ajal järgima.

1. Mugavad kingad pole lubatud

Jalgade paistetus raseduse ajal on normaalne ja paljud naised kannavad sellepärast lapseootuse ajal mugavaid jalanõusid, näiteks sandaale. Hoolimata paistes jalgadest või kuumadest temperatuuridest, peavad kuninglikus peres ka raseduse ajal varbad kaetud olema, kirjutab Reader's Digest.
 

2. Lapse sugu jääb saladuseks

Kuninglikus peres on keelatud lapse soo avaldamine enne sündimist. Samal põhjusel ei peeta ka babyshowerit ehk eesti keeles beebipidu, mille eesmärgiks on tulevast ema vajalike kingitustega varustada.
 

3. Kuninglik beebirätik on pika ajalooga

Populaarne beebipeo kingitus tulevastele emadele on väike ja kerge beebirätik, mille sisse saab beebi mähkida. Kuningliku pere beebirätikuid on juba sajandi jagu tootnud Inglise firma G.H. Hurt & Son.
 

4. Ametlikud beebifotod on kohustuslikud

St Mary haigla trepil tehtud ametlikud fotod kuningliku beebiga on pikaajaline traditsioon, mis annab võimaluse jagada kogu maailmaga rõõmu vastsündinud beebist. Juhul kui beebi peaks erandkorras kusagil mujal sündima, organiseeritakse koheselt ametlik fotograaf.
 

5. Kuninganna peab beebist kuulma esimesena

Kui kuninglik beebi sünnib, peab kuninganna sellest kuulma esimesena. Ta peab saama kogu info ja detailid, enne kui uudist avalikkusega jagatakse. Kui beebi peaks sündima enne kella kaheksat hommikul, ei tohi kuningannat üles äratada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles