Eksperdid vastavad: kas juuste värvimisest tekkinud kahju on võimalik parandada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krzysztof Zabłocki / PantherMedia / Krzysztof Zabłocki

Juuste värvimine kahjustab juukseid tugevalt. Staaride juuksurid George Papanikolas, Jennifer Yepez, Jonathan Colombini ja Kellon Deryck vastavad, kas tehtud kahju saab kuidagi parandada?

Lühidalt öeldes on kõik juuksurid ühel nõuk, et värvimine kahjustab juukseid. Küll aga valides õigeid värve ning meetodeid on võimalik hoida kahju võimalikult väiksena. L’Oréal Paris'i ekspert selgitab, et juukseid heledamaks värvides on juustele tehtud kahju püsiv ning juukse tekstuur muutunud.

Juuksurid rõhutavad, et oluline on hoida juukseid värvides tekitatud kahju võimalikult väiksena, et koduse juuksehooldusega oleks pärast värvimist võimalik juukseid vajadusel turgutada. Ainus võimalus juuksed pärast värvimist saada sama tervislikku seisu, mis oli enne värvimist, on lõigata värvitud osa ulatuses juuksed maha. Teisisõnu - värvimisest tehtud kahju on pöördumatu ning seda ei saa täielikult parandada, kirjutab EliteDaily.

Lahendusena soovitavad nad klientidel maksta suurem summa värvides, et värv ja tehnik oleksid juustele võimalikult professionaalsed. «Sa kulutad alati suurema summa hiljem proovides oma juukseid taastada,» kommenteerivad nad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles