Pisarakiskuja: viis aastat last soovinud paar saab rasedusest teada

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Jade ja Lee Madden proovisid viis aastat last saada, kuid tulutult. Ime läbi leidisid nad ootamatult, et on lapseootel.

Jade ja Lee Madden soovisid üle kõige last, kuid arstil selgus, et loomulikul teel rasestuda on neil peaaegu võimatu. Kuna kunstlik viljastamine on Austraalias väga kallis, otsustas paar pereplaani mõneks ajaks edasi lükata, kirjutab DailyMail.

Ühel hommikupoolikul näitas rasedustest ootamatult positiivset tulemust, mille peale naine oma emotsioonid vahetult videole püüdis. «Nüüd on aeg öelda seda mu elu armastusele,» rõõmustas Jade. Ta oli abikaasale teada andnud, et teda ootab kodus üllatus.

Videos pakib Lee lahti karbi, mille sees on rasedustest. Šokeeritud mees ei suuda seda esiti uskuda ning korrutab, et naine temaga nalja ei teeks. Õnnejoovastuses mees ütleb videos naisele, et mässib naise madratsisse, et ta ei peaks ega saaks raseduse ajal midagi teha. «Sa ei tee midagi. Sööd tervislikult. Ma armastan sind nii väga,» räägib ta Jade'ile.

Jade ja Lee tervitasid oma tütart Hazel'it 10 kuud tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles