Harry ja Meghan valmistuvad salaja lapsesaamiseks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPE/NIEBOER/SIPA / PPE/NIEBOER/SIPA/Scanpix

Pole mingi saladus, et prints Harry igatseb isaks saada ning oli otsustanud seda ammu enne Meghaniga kohtumist.

Kuningakojast aga sahistatakse, et Harry ja Meghan on lapsevanemaks õppimise tõsiselt ette võtnud ja mis oleks parem kui kasutada katsejänestena pisikesi sugulasi? Nimelt nunnutavad onu Harry ja tädi Meghan Harry venna Williami lapsi lõputult.

Harry vaevlevat tõsise beebipalaviku käes ning on muutunud oma vennalastega aina lähedasemaks. Eriti veedab ta aega pisikese beebi Louisega, et tõeliselt tunda saada, mida tähendab beebiga tegelemine. «Ta vahetab isegi mähkmeid,» ütles kuningliku koja allikas Best Life’ile.

«Harry imetleb, kui lähedane ja kaasa lööv on William isana ning ta plaanib olla samasugune isa,» ütles allikas. «Ta on isaduse vastutusest Williamiga rääkinud ning hindab tema nõuandeid. Harryl on Williamist rohkem vabadust, seega ootab ta pikisilmi, et saaks oma tulevase beebiga võimalikult palju aega koos veeta. Ta armastab beebisid.»

«Ka Meghan on väga emalik ja ta armastab George’i, Charlotte’i ja Louise seltskonda. See on üks asi, mille tõttu ta Harrysse armus – mees on lastega nii loomulik, kuna on ise veel üks suur laps,» sõnas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles