Moschino x H&M kollektsioon kasutab kondoome aksessuaaridena ja kannab olulist sõnumit

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. novembril tuleb välja Moschino x H&M erikollektsioon ja disainer Jeremy Scott räägib kollektsiooni inspiratsioonist ning turvaseksi olulisusest.  

Jeremy Scott, kes on Itaalia moemaja Moschino loovjuht ning ka omanimelise brändi disainer, räägib, et kasutas Moschino x H&M kollektsiooni puhul palju brändile omaseid elemente nagu suured kirjad ja multikategelased. 

Võrreldes varasemate H&M koostöökollektsioonidega, on Moschino kollektsioonis kasutatud rohkem aksessuaare ning just aksessuaarid kannavad olulist sõnumit. 

Kollektsioonist võib leida musta värvi crossbody käekotid, mis näevad välja nagu kondoomipakendid ja mille ühel küljel on kiri Moschino ning teisel pool vihje kandmisele ehk sõnum ready to wear. Kuldsete kondoomipakkidega on olemas ka kaelaehted ja kõrvarõngad. 

Disainer ise on aksessuaaride kohta öelnud, et tahtis inimeste tähelepanu juhtida turvaseksile. «Ma lihtsalt mõtlesin, et inimesed ei räägi enam turvaseksist piisavalt ja mulle tundus, et see on koht, kus ma saaksin seda sõnumit edasi anda,» sõnas Jeremy Scott W Magazinile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barcelona Fashion Press® (@bcnfashionpress) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashionably Male (@fashionablymale) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Runway (@voguerunway) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles