Chrissy Metz kandis ujumisrõivaid esimest korda alles 38-aastaselt

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Metz.
Chrissy Metz. Foto: Faye Sadou/SIPA / Scanpix

Telesarja «This Is Us» näitlejanna Chrissy Metz andis endale lubaduse, et kui ta leiab trikoo, mis talle päriselt meeldib, siis ta paneb selle ka lõpuks selga. Mõni võib mõelda, et see on ju tühine asi, kuid Chrissylt nõudis see suurt eneseületust.

«Inimesed, kes ei ole kunagi olnud ülekaalulised, ei saa aru, mida see tähendab,» ütles ta väljaandele Glamour intervjuud andes. Aastaid kandis Chrissy Metz basseini ääres või rannas t-särke, et oma keha varjata.

Pärast seda, kui suure kehakaaluga näitlejanna oma hirmud seljatas ja trikoo selga pani, jäid talle kõrvu komplimentide taha varjatud solvanud nagu: «Oi, kui tubli! Mina sinu asemel küll seda ei suudaks.» «Ma teen seda, mida tahan teha,» nentis ta leplikult.

Suure kehakaalu tõttu ei olnud Chrissy Metzil kerge tööd leida ja aastaid pidi ta esinemisproovidelt ilma tööta lahkuma. Sarja «This Is Us» kandideerides tundis ta, et on murdumise äärel. «Siis oli selline kahenädalane periood, kui ma mõtlesin, et mul on luulud,» meenutas ta. «Mäletan ainult seda, et hoidsin kinni millestki, mida ma ei näe, aga mis oli sügaval-sügaval olemas. Ja siis see kõik kuidagi juhtus.»

Mängides sarjas ülekaalulist naist, sai näitlejanna ka oma panuse anda sellesse, kuidas teles ülekaalulisi inimesi portreteeritakse. Samas ootab ta päeva, mil tema roll ei oleks enam seotud kaaluga. «Inimesed ikka veel imestavad, et telesarjas võib olla suur tüdruk,» tõdes ta pettunult. «Kas tõesti? On nii palju teisi asju, millest rääkida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles