Lugejamäng: mida arvad Eesti naiste stiilist? Kirjuta ja võida ahvatlev kingikombo Moekuulutajalt

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano tänavastiil.
Milano tänavastiil. Foto: Pixelformula/SIPA / Scanpix

Kui hästi või halvasti sinu meelest eestlannad riides käivad? Kui palju on see viimaste aastate jooksul muutunud? Mil määral saab meid võrrelda teiste rahvustega? Millise hinnangu meile ja ka endale annad? Kirjuta meile ja võid võita Tartu Kaubamaja keskuselt toreda kingikoti.

Eesti naiste stiilitaju on väga palju arenenud, sest piirid on lahti ja vaba raha on üha rohkem käes. Eeskuju ammutamiseks ei pea samuti palju vaeva nägema, sest sotsiaalmeedia teeb pool tööd meie eest ära. Aga kui palju sellest kõigest ka kasu on olnud? Kas me oskame end hästi riidesse panna, maitsekalt meikida ja trende välja kanda? Avalda oma arvamust, kirjuta meile ja osale Tartu Kaubamaja keskuse Moekuulutaja poolt välja antud auhinna loosis. Auhinnakoti väärtus on umbes 180 eurot!

Vastuseid märksõnaga «Moekuulutaja» ootame aadressile sobranna@postimees.ee kuni 14. oktoobrini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. Võitja selgub loosi teel. Auhinna võitja kuulutame välja Sõbranna Facebooki lehel.

Auhind.
Auhind. Foto: Erakogu

Auhinnaks on:

1)     WOMEN’SECRETi komplekt suss + kosmeetikakott

2)     MAX FACTORi kosmeetikatooted: ripsmetušš, meigikinnitussprei, huuleläige, kulmu highlighter

3)     SALLY HANSENi küünelakk ja küünenahakreem

4)     SUBWAY 10 € kinkekaart

5)     COFFEE IN 3 joogivautšerit

6)     NORDBABY (endine BeebiCenter) kinkekaart 20 €

7)     MORGANI passikaaned

8)     CORTEFIELI kaelakee

9)     KAUBAMAJALT 30 € Partner kinkekaart

10)  MOEKUULUTAJA sügisnumber

13. oktoobril oodatakse huvilisi Tartu Kaubamaja Moekuulutaja üritusele, kus moelaval on värskeimad trendid, muusikat teevad superstaarid Uudo ja Sissi ning meelelahutust jätkub nii suurtele kui väikestele. Lisainfo www.tartukaubamaja.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles