Veenus on retrograadis: asjad, millest tuleks sel erilisel ajal kindlasti hoiduda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Yanming Zhang / PantherMedia / Scanpix

Merkuuri retrograad on meid juba mitu korda kannatama pannud, mistõttu on õigustatud mure, kuidas mõjutab meid 5. oktoobrist 15. novembrini retrogaraadis olev Veenus.

Veenuse retrograad (nagu iga retrograad) tähendab, et planeedi võim väheneb. Teadupoolest valitseb Veenus armastuse, ilu ja materiaalsete väärtuste üle. See aga ei tähenda, et tuleval perioodil keegi armuda ei võiks, kirjutab Pure Wow.

Pigem tähendab Veenuse retrograad meie jaoks seda, et tuleb hoida seda, mida me armastame, ja vaadata, et see ka meie väärtusega kooskõlas on. Kas me oleme õiges suhtes? Kas me pöörame oma kallimale piisavalt tähelepanu? Kas meil on liiga palju asju? Veenuse retrograad laseb meil endale palju küsimusi esitada.

Mida meil tuleks sel perioodil teha?

  • Garderoob ära sorteerida, üleliigsed asjad kas ära müüa või heategevusse anda. Püüa mõelda, kuidas saada kasu asjade pealt, mis sul juba olemas on.
  • Koguda ideid ja mõelda, kuidas oma kodu värskendada ja remonti teha (aga mitte veel seda teha!).
  • Jälgi oma investeeringuid. Praegu ei ole kõige parem aeg strateegiate muutmiseks, kuid on hea aeg jälgimaks, et kõik sujub ja toob sulle kasu. Kui sa ei ole siiani veel millessegi investeerinud, siis tasub sellega lähemalt tutvust teha, aga mitte veel kohe tegutsema asuda.
  • Kui oled riided ja jalatsid ära sorteerinud, võta uuesti käiku ammunustatud asjad, mida sinu uuemad sõbrad veel näinud ei ole.
  • Võta valikuliselt ühendust vanade sõprade ja endiste kallimatega, kellele jäi midagi kunagi ütlemata. Räägi oma suu puhtaks.
  • Loe rohkem raamatuid ja mõtle elu ning oma põhimõtete üle järele. Ole avatud uutele ideedele.

Mida ei tohiks poole novembrini teha?

  • Ära eksperimenteeri oma välimusega. Sa võid sellest mõelda, kuid praegu ei ole kõige parem aeg kirevate trendirõivaste ostmiseks ega suurteks stiilimuutusteks. Juba varsti võid värskelt lõigatud tukka suuresti kahetseda!
  • Ära pane suurt rahasummat millegi alla kinni ja ära larista. Püüa olla säästlik ja ole raha kulutamisel ettevaatlik.
  • Ära suhtle inimestega, kes sulle suurt ülekohut teinud või palju südamevalu põhjustanud. Nüüd on väga suur tõenäosus, et keegi neist võtab sinuga ühendust. Ära tee neist välja!
  • Ära ürita iga hinna eest kellegagi ära leppida või ühele nõule jõuda. See on raske ülesanne, sest sa ei taha lähedastega pahuksisse sattuda või kellegagi tülli minna. Vahel on aga õigem leppida sellega, et te jääte eriarvamusele. See ei tähenda tingimata, et teie vahel oleks kõik läbi, aga ehk tuleb väike paus suhtlemises teile mõlemale kasuks. Pärast 15. novembrit saad olukorrale uue pilguga õiglasema hinnangu anda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles