Pulmakorraldajad paljastavad: märgid, et abielu ei jää kestma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Arne Trautmann

Pulmakorraldajad on oma töös näinud palju paare ja pulmi. Nende sõnul võib juba pulmapeol ennustada, kas vastabiellunud ka kokku jäävad.

Paar joob end pulmas purju

Pulmakorraldajale Kayla McCaulile meenub esimesena pulmapäeval liigne purjutamine. «Enese rahustamine on pulmapäeval oluline, kuid kui avastad end või oma partnerit jooke välja oksendamas juba enne tseremoonia algust, siis mis on midagi valesti,» kommenteerib ta.

Üksteise häbistamine

«Külalisi oli vaevu 100, kuid tort oleks võinud sööta ära kuni 300 inimest. Tort oli väga suursugune ning sellel olid peale kaunistatud hiina tähed. Pruut ütles, et need tähendavad «alistu, kuuletu ja teeni» ning lisas, et ootab oma abikaasalt alati nende kolme järgimist. Ja ta ei teinud nalja. Ruum oli vaikne terve tordi serveerimise aja,» kirjutas üks portaali Reddit kasutaja.

Nad ei võta üksteise soove arvesse

Pulmakorraldaja Emily Reno meenutab, et kohtus pruutpaariga, kus pruut oli taimetoitlane. Peigmees keeldus tellimast taimetoitlastele sobivat pearooga, kuna pulmas oli vaid paar taimetoitlast. Reno kommenteerib, et kui peigmees ei suuda oma pruudiga pulmas arvestada, siis ülejäänud abielust pole mõtet rääkidagi.

Allikas: Msn

***

Lugu avaldati esimest korda 04.10.2018

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles