Retseptisoovitus: banaani-pirni-kurgi smuuti

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toiduliit

Noortele suunatud kokandusringide korraldaja, smuutimeister Marek Sild soovitab tervislikku ja hõrkude maitsekooslustega smuutiretsepti, milles on aukohal kodumaine piimatoode.

Banaani-pirni-kurgi smuuti:

  • 250 ml keefirit
  • pool banaani
  • pikemast kurgist veerand
  • 1 keskmine pirn
  • pool tl chia seemneid

Smuuti valmib kiirelt ja lihtsalt – blenderda või nuimikserda kõik koostisosad ja naudi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles