Kui kaua peab seks kestma, et see mõlemat osapoolt rahuldaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Stryjewski / PantherMedia / Scanpix

Kuigi seksuaalsed huvid ja eelistused erinevad nii palju kui on erinevaid inimesi, on suur hulk meist vähemalt ühel nõul selles osas, kui pikk peaks üks vahekord olema.

Sekspood LoveHoney tellitud uuring selgitas välja, et ihaldatuim vahekorra pikkus on 30 minutit. Nimelt tunnistasid 40 protsenti küsitlusele vastanud inimestest, et üks seksisessioon võiks kesta kuni pool tundi. Reaalselt said vaid 24 protsenti neist öelda, et seksivadki nii kaua, edastab Daily Mail.

47 protsenti vastanutest avaldas, et seksib tavaliselt 15 minutit, 16 protsenti aga vaid 10 minutit.

Seksiekspert Tracey Cox ütleb, et inimesed ei tohiks liialt muretseda selle pärast, kui kaua vahekord kestab. «Mõne jaoks on pool tundi liiga vähe, mõne teise jaoks on see juba väga pikk aeg,» ütleb ekspert. «Kui te ise olete rahul, siis see ongi kõige olulisem.»

Aja mõõtmise asemel soovitab Cox seksuaalset lähedust regulaarselt üleval hoida teineteise puudutamise ja suudlemisega, mis ei pea tingimata seksini viima. Intiimsus teeb ka lühikese vahekorra nauditavamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles