SÕBRANNA EKSKLUSIIV: Eesti näitlejad räägivad, mis tunne on kasvada isata (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis loom see isa siis õieti on? Sellele küsimusele püüavad Sõbranna eksklusiivvideos vastust leida Eesti filmi «Võta või jäta» näitlejad.

«Minu isa läks meie pere juurest ära, kui olin natuke üle aastane,» räägib näitleja Reimo Sagor, kes kehastab filmis «Võta või jäta» peategelast Erikut. «Emaga jäin kahekesi, nii et põhimõtteliselt ongi ema mind kasvatanud. Küsimusele vastates, et mis loom see isa on, on see minu jaoks ema!»

«Kuna mind on ema ja vanaema kasvatanud, siis ilmselt seetõttu olen ma naiste suhtes empaatilisem,» arutleb aga näitleja Kristjan Lüüs. «Ma tundun endale mitte nii mehelik... See, et ma püsti pissida oskan, on veel hästi läinud!»

«Minu enda isa... Mul on vastakad tunded,» mõtiskleb näitleja Egon Nuter, kelle osaks on filmis täita isa Mati roll. «Ilmselt oli juhtvõll siiski vist [minu kasvatamisel] ema käes. Aga mul on palju meelde jäänud.» Aga ka Nuteri isa lahkus – Rootsi, kui Egon oli vaid 16-aastane. Kuidas see meest üleskasvamisel mõjutas? Vaata videost!

Tahad võita kinopileteid ja magusaid üllatusauhindu? Siis ootame su mõtisklusi isaduse teemal kuni 7. oktoobrini aadressil sobranna@postimees.ee. Mis loom on isa? Millised mälestused on sul enda isast? Milline eeskuju ise isana oled? Millise isa valid või valisid oma lastele? Kirjuta meile!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles