Sodiaagi saladused: 3 tähemärki, keda ootab maagiline oktoober

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Anna Omelchenko

Oktoober tuleb nende tähemärkide esindajatele eriti põnev ja täis üllatusi.

Kaksikud

Päikese seis toob su ellu oktoobris romantikat, lõbu ja loomingulisust. Sa oled hoos! Flirtimine on sinu lemmik tegevus ning kes suudakski sulle vastu panna. 8. oktoobrist hakkavad põnevad asjad juhtuma ning alguse saab mitu säravat uut algust. Ees ootab energiline kuu.

Kaalud

Palju õnne, sa kaunis Veenuse laps! Päikese liikumisega muutuvad kõik välimuse ja personaalse identiteediga seotud teemad esmatähtsaks. 5. oktoobrist tegeled eneseväärtuse küsimustega ning ka rahakott saab sel ajal kõvasti kergemaks. Kuid ära karda, oktoober toob sulle vajaliku selguse ja vajalikud lõpud ning ehk ka lisaraha.

Veevalaja

Lõbutsed palju? Sa januned elevuse ja spontaansuse järele. Sinu silmaring laieneb ning pole võimatu, et võtad ette mõne uue kursuse. Oled avalikkusele eriti atraktiivne, kuid võta asju rahulikult. Pole põhjust muretseda, kuid tasub meeles pidada.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles