Indias katsetatakse uut Tinderit, mis annab naistele võimu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tsering Topgyal / AP

Tinder katsetab Indias Tinderi uut võimalust, mis annab naistele rohkem võimu.

Uus seadistus annab naistele võimaluse seadete all valida, kas nad soovivad lubada meestel endale esimesena kirjutada. Seadistust kutsutakse «My move» ehk «Minu käik» ning sellega saab naine otsustada, kas naine soovib ise valida, kellega kirjutama hakata, või võivad vastastikusel sobivusel kirjutada esimesena ka mehed, kirjutab Independent.

Uue Tinderi eripära eesmärgiks on pakkuda naistele suuremat turvatunnet tutvumisrakendust kasutades. Uut võimalust on testitud Indias paar kuud ning kui katseaeg möödub edukalt, võib see olla kättesaadav ka miljonitele teistele kasutajatele üle maailma.

India naistele turvatunnet tagava funktsiooni katsekohana on märgiline. Hiljuti avalikustati Indias seksuaalkurjategijate register, et saada kontrolli alla sealne vägistamiste epideemia. Ametliku statistika kohaselt leiab Indias aset 40 000 vägistamist igal aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles