7 kõige levinumat asja, mida inimesed pärast seksi teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitriy Shironosov / PantherMedia / Scanpix

Väike uuring paljastas, mida inimesed pärast voodis vallatlemist ette võtavad. Kes oleks uskunud, et me oleme nii etteaimatavad?

Pure Romance küsitles 2000 inimest, et teada saada, millised on kõige populaarsemad tegevused pärast seksi, edastab Metro.

Sotsiaalmeedia ülevaatamine

Ei pane vast imestama, et kõige sagedamini võetakse pärast seksi telefon välja, et oma sotsiaalmeediakanalid üle vaadata. Romantiline? Mitte eriti.

Toidu tellimine

Sageli tellitakse pärast vahekorda süüa. Seks teeb näljaseks!

Toiduvalmistamine

Igaüks ei raiska raha toidu tellimisele ja paljud hakkavad hoopis ise süüa tegema, et seda koos kallimaga nautida.

Jutuajamine

Populaarne vastus küsitluses oli ka pikk ja tähendusrikas vestlus. Rääkimist tasub kiita, sest see teeb teid omavahel lähedasemaks.

Ei midagi

Alati on neid, kes ei teegi midagi erilist ja jäävad näiteks magama või lähevad pärast virgutavat voodiseiklust lihtsalt oma teed.

Kaisutamine

Teineteise kaisus pikutamine on on hea läheduse säilitamisele ja ka füüsilisele tervisele. Seda ei maksa alahinnata!

Vee joomine

Üllatavalt paljud vastajad märkisid ära, et pärast seksi joovad nad vett. Arusaadav, et füüsiline pingust tekitab janu. Vedelikupuudus tuleb muidugi taastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles