Tallinnas astub üles Hollywoodi tipptegijaid võlunud baarmen

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mullune kokteilivalmistamise maailmameister Mario Hofferer koos tippmodell ning näitleja Naomi Campbelliga.

3.-4. oktoobril Kultuurikatlas toimuval kokteilivalmistamise Maailmameistrivõistlusel saab oma silmaga näha mullust võitjat, tipp-baarmeni Mario Hoffereri, kes on oma meisterlikkusega suutnud võluda ka Hollywoodi tipptegijaid. 

Mullu Kopenhaagenis toimunud kokteilivalmistamise maailmameistrivõistluste võitja, Austriast pärit maailmameister Mario Hofferer on mees, kes oma valdkonnas enam kuigivõrd tutvustamist ei vaja.

Eestisse toovad teda 67. korda toimuvad maailmameistrivõistlused kokteilide valmistamises «World Cocktail Championships 2018», kus ta esindab ka sel aastal Austriat «After Dinner» kategoorias kokteiliga «Opus 18».

Teda saab laval näha Kultuurikatlas neljapäeval klassikalise kokteili valmistamise võistlusel orienteeruvalt kell 15.00. Täpne kellaaeg selgub kohapeal.

«Nii suure mastaabiga üritus toimub Tallinas esmakordselt,» rääkis Maitsemeelele ürituse kommunikatsioonijuht Anu Muiste.

«Üritusele on oodatud pea 67 riigist ligi pool tuhat baarivaldkonna huvilist, kellest oma riigi parimad astuvad pingelisse võistlustulle.»

Juba selle nädala reedel selgub uus maailmameister kokteilide valmistamises. 

Tavakülastajale annab üritus hea ülevaate kokteilivalmistamise kunstist, mis on toidu- ja joogikultuuri lahutamatu osa.

«See tähendab alkoholi tarbimist mõistlikus koguses, et nautida kvaliteetseid ja põnevaid maitseelamusi,» märkis Muiste.

Eraldi joogiala annab võimaluse tutvuda nii kohaliku kui ka Eestist väljaspool valmistatud joogipoolisega. 

Mario Hoffereri valmistatud, eelmise aasta «After Dinner» kategoorias valminud võidukokteil Rose Sissy:

  • 3,5 cl Finlandia Classic
  • 1 cl Giffard Sangria
  • 2 cl Schlumberger Sparkling Brut
  • 1 pisut Angostura aromatic bitterit
  • 1 kübeke söödavat kullapuru
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles