VAATA OTSE: Noorum annab noortele nõu, kuidas eesmärkideni jõuda

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Millest sa unistad? Millised on sinu soovid ja eesmärgid? Mis läheb sulle päriselt korda? Millised väljakutsed, mured, probleemid on sinu elus? Kuidas nendega hakkama saada? Kui need on teemad, mis sind huvitavad, siis hoia silma peal - Postimees teeb 4. oktoobril ülekande noorsootöö foorumist Noorum!

AJAKAVA

04.10.2018

11.45                  Sissejuhatus

12.00                  Haridus- ja teadusminister Mailis Repsi tervitus

12.20                  Tuleviku planeerimine riigi tasandil - kus oleme, kuhu liigume? (strateegia «Eesti 2035»  ja Haridus- ja Teadusministeeriumi kõikide poliitikavaldkondade ülene pikaajaline arenguraamistik)

12.30                  Mida arvavad noored?

12.35                  Noortepoliitika olulisus meie töös - kuidas läheneda? (Ms. Miriam Allam, Head of Programme, Public Governance Directorate, OECD & Mr. Moritz Ader, Policy Analyst, Public Governance Directorate, OECD1)

13.10                  Kuidas  ennustada  tulevikku?  Oma  valdkonnast  jagavad  kogemusi  David  Vseviov, Tarmo  Soomere,  Mihkel  Kaevats,  Gunnar  Toomemets,  Jane  Oblikas,  Andres  Kukke, Anne Kleinberg ja Marcus Ehasoo.

Ülekande lõpp kell 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles