Võigemast, Mähar ja Ojari paljastavad: milline oli minu suhe isaga?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis loom on isa? Kas temaga on mõtet rääkida? Millised suhted olid oma isadega tuntud Eesti näitlejatel, kes löövad kaasa filmis «Võta või jäta»?

«Mulle endale tundus lapsena, et mu isa on kõige tugevam, kõige targem, kõige osavam. Et pole asja, millega ta hakkama ei saaks,» mõtiskleb näitleja Priit Võigemast, kes mängib filmis «Võta või jäta» advokaat Hannest.

Andres Mähar, kes filmis kehastab Sveni, aga sõnab: «Kindlasti on mul oma isaga väga lähedane suhe, aga see lähedus väljendus kuidagi teistmoodi. Sel ajal, kui mina noor olin, kuidagi ei sobinud oma tundeid näidata. Vähemalt tundus, et see oli väga vaoshoitud, hillitsetud.»

Indrek Ojari kanda on filmis sõbra Toomase roll. «Enne kui sain isaks, arvasin ma, et isad on sellised hobuserauakujulist vuntsi kandvad, otsa ette kriipsu joonistanud mehed, kes on kurjad, kes tegelevad põhiliselt suvilaehitusega, kes on väga napisõnalised ja kellega pole mõtet rääkida, sest nad ei taha rääkida,» ütleb Ojari.

Vaata videost, mida näitlejad isadusest arvavad!

Tahad võita kinopileteid ja magusaid üllatusauhindu? Siis ootame su mõtisklusi isaduse teemal kuni 7. oktoobrini aadressil sobranna@postimees.ee. Mis loom on isa? Millised mälestused on sul enda isast? Milline eeskuju ise isana oled? Millise isa valid või valisid oma lastele? Kirjuta meile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles