Pühapäeval saab Kultuurikatlas tutvuda erinevate rahvusköökidega

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udmurdi köögist tuntud perepethsid.
Udmurdi köögist tuntud perepethsid. Foto: Aivar Ruukel

Pühapäeval, 30. septembril tutvustatakse Tallinna Kultuurikatlas rahvuskultuuride päevade raames erinevate rahvusköökide hõrgutisi ning toimub ka kontsert. Rahvusköökidest on esindatud mari, udmurdi, aseri, hiina, liibanoni, süüria, vene, ameerika, prantsuse jt. Mine ja kae perra! 

Pühapäeval, 30. septembril toimub Tallinna Kultuurikatlas rahvuskultuuride päevade raames kontsert «Kodune Tallinn». ning tutvustatakse erinevate rahvusköökide hõrgutisi.

Rahvusköökidest on esindatud mari, udmurdi, aseri, hiina, liibanoni, süüria, vene, ameerika, prantsuse jt.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on ürituse eesmärgiks tutvustada ja esile tõsta Tallinnas elavaid rahvusi. «Tallinn on koduks rohkem kui 100 rahvuse esindajatele. Siin elab inimesi naaberriikidest, kuid iga aastaga lisandub ka kaugemate maade esindajaid. Eeloleval pühapäeval ongi võimalik rohkem teada saada ligi 20 rahva kultuurist ja traditsioonidest,» lisas ta.

Alates keskpäevast on Kultuurikatlas avatud käsitööliste ja rahvustoitude laat. Osaleda saab villatöö, puutöö, nahatöö, kõrkjatöö, mänguasjade ja ehete meisterdamise töötoas ning Iraagi tantsu õpitoas.

Üritus on tasuta. Korraldab Tallinna Kultuuriamet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles