Lihtne põhjus, miks Meghan Markle alati ise oma autoukse kinni lükkab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginnal oli hiljuti esimene sooloüritus kuningliku perekonna liikmena, ta külastas Kuninglikku Kunstiakadeemiat.
Sussexi hertsoginnal oli hiljuti esimene sooloüritus kuningliku perekonna liikmena, ta külastas Kuninglikku Kunstiakadeemiat. Foto: Arthur Edwards/The Sun / PA Wire/PA Images

Meghan Markle (37) võib küll olla Sussexi hertsoginna, aga ta pole mingi tüüpiline printsess, vahendab People.

Sussexi hertsoginnal oli hiljuti esimene sooloüritus kuningliku perekonna liikmena ning selle raames külastas ta Kuninglikku Kunstiakadeemiat, kus ta väga peenelt taas kuninglikule etiketile ninanipsu tegi.

Nimelt lükkas Meghan sujuvalt ise oma autoukse kinni.

«See on esimene kord, kui ma näen, et printsess lükkab ise oma autoukse kinni,» kirjutas üks Twitteri kasutaja.

Väljaande The Sun kuningliku perekonna ekspert Emily Andrews lisas omalt poolt: «Printsess, kes võtab aega autoukse sulgemiseks. Hästi tehtud, Meghan!»

Tegelikult aga pole see esimene kord, mil Meghan ise ukse sulgemisega hakkama saab. Eelmisel nädalal, mil ta ema Doria Ragland saabus Kensingtoni paleesse, sulges Meghan ka siis autoukse ise, samal ajal kui autojuht hoidis ta ema jaoks ust lahti ja selle ka hiljem sulges.

Väljaanne People vahendab, et põhjus, miks Meghan Markle ise oma autouksi sulgeda soovib, peitub selles, et ta peab end feministiks ning on pikka aega seisnud soolise võrdõiguslikkuse eest. Samuti on ta koostööd teinud ÜRO Soolise Võrdõiguslikkuse ja Naiste Õiguste Edendamise Ametiga. 

Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Dan Charity / PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles