10 asja, mida sa koerapoosis seksimise kohta ei teadnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Franck Camhi / PantherMedia / Scanpix

Lisaks sellele, et tegemist on ühe kõige populaarsema sekspoosiga, on sellel ka pikk ajalugu. Loe huvitavaid fakte!

1. Ameeriklased guugeldavad seda poosi kõige enam.

AskMeni korraldas uuringu, millest selgus, et ameeriklased guugeldavad koerapoosi kõigist teistest sekspoosidest kõige enam. Ei tea, kas põhjus peitub poosi populaarsuses või milleski muus.
 

2. See on teine kõige ohtlikum sekspoos.

Statistiliselt on kõige rohkem õnnetusi juhtunud naine-peal poosis, kuid koerapoos on kohe järgmine, olles vastutav rohkem kui veerandi peenisevigastuste eest. Küll aga pole vaja peenise murdumist karta, sest see tõenäosus on väga väike.
 

3. Koerapoos on tagantpooside perekonnast üks populaarsemaid. 

Koerapoos on üks mitmest populaarsest tagant poolt lähenemise poosist, kuhu kuuluvad näiteks ka tagurpidi-kauboi tüdruku poos ja allavaatava koera poos (just nagu joogas).
 

4. See on väga vana poos.

Juba vanadest kreeklastest ja roomlastest on säilinud kunstitöid ja kirjandust, kus leidub viiteid koerapoosile. Rooma filosoof Lucretius soovitas seda isegi paaridele, kes proovisid rasestuda.
 

5. Paljud laulud viitavad just sellele poosile.

Tuginedes Geniuse andmetele, on olemas üle 1600 laulu, mis viitavad koerapoosile. Näiteks «P.I.M.P.» esitajalt 50 Cent ja «The Bad Touch» esitajalt The Bloodhound Gang. 
 

6. Kui see on sinu jaoks valulik poos, on siin mänguruumi. 

Kuna koerapoos võimaldab mehe peenisel väga sügavale naise sisse minna, võib see poos osade naiste jaoks valulik olla. Sellisel juhul peaks mees proovima aeglasemat tempot ja naine saab mugavama asendi leidmiseks mängida oma puusadega.
 

7. Paljud loomad seksivad niimoodi. 

Poosi nimi on küll koerapoos, kuid lisaks koertele kasutavad seda näiteks ka hobused, kaamelid, kaelkirjakud ja elevandid. 
 

8. Ja paljud loomad mitte. 

Näiteks vaalad, delfiinid ja ämblikud jätavad selle poosi välja. 
 

9. See pole mõeldud üksnes vaginaalseks seksiks.

Kui te mõlemad partneriga soovite katsetada, siis koerapoos pole mõeldud ainult vaginaalseks seksiks. Kui juba seal taga ollakse..
 

10. See on paljude meeste lemmikpoos.

Tuginedes Women's Health küsitlusele, hääletasid mehed koerapoosi oma lemmikuks, edestades sellega endist lemmikut misjonäripoosi. 
 

Allikas: Men'sHealth

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles