Prints William heidab valgust kuningliku pereelu telgitagustesse

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MIKE HUTCHINGS / REUTERS

Tulevane kuningas viibib sel nädalal visiidil Namiibias ning mainis põgusalt intervjuud andes, milline näeb nende kodune elu välja elu kolme väikse lapsega.

Prints William rääkis vahetult enne reisile minekut: «Mul on hea meel külastada Namiibiat esimest korda. Mul on vaid kahju, et mu naine Catherine ei saa minuga ühineda. Ta on tohutult kade, osaliselt kuna mind ootavad ees mõned head segamatud ööd und, eemal oma suurepärastest lastest.»

Antud intervjuust hakkasid kinni mitmed meediaväljaanded, kuna pole tavaks, et kuningliku pere liige perekonna ja enda isikliku elu osas kommentaare jagab. Kuigi kuninglikul perel on majapidamises püsivalt elav lapsehoidja, eelistavad ilmselt vanemad öiseid vahetusi siiski ise organiseerida. Williamil ja Kate'il on kodus kasvamas viieaastane prints George, kolmeaastane printsess Charlotte ja viiekuune prints Louis.

Prints William on organisatsiooni Tusk patroon. Organisatsioon seisab Aafrika looduse kaitse ning loodusalade mõju suurendamine.

Allikas: Hello

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles