Tätoveerija hoiatab: need on kõige valusamad kohad tätoveeringute tegemiseks

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cseh Ioan / PantherMedia / Cseh Ioan

Öeldakse, et ilu nõuab ohvreid. Eriti kehtib see ilmselt tätoveeringute puhul. Tätoveerimiskunstnik seab ritta kehaosad, kuhu kehakunsti tegemine eriti valulik võib olla.

Kuigi inimestel on valulävi erinev, ei kirjelda vist keegi tätoveerimist kui rahustavat ja mugavat tegevust. Mõned piirkonnad kehal on tundlikumad kui teised ning see tingib ka kõrge valulävi korral tugeva ebamugavustunde.

Kerri on tätoveerija Suurbritannia ilusalongis ning mainib alustuseks, et valu suurus oleneb mitmetest erinevatest asjaoludest. Muuhulgas mängib rolli ka sinu enesetunne, tervislik seisund, tätoveeringu stiil ja tegija. «Iga tätoveering teeb haiget, aga kui palju, see oleneb eelnevalt loetletud faktoritest,» selgitab ta.

Küll aga on osad kohad, mis oma loomuses on tundlikumad. Nendeks on Kerri ja ta kolleegide sõnul näiteks roided, küünarnukk, jalalaba pealne, käe sisekülg. Kerri isiklikus valu-nimekirjas on lisaks põlveõndlad, jalatald ja rinnak, kirjutab Independent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles