Netiavarustes lööb laineid 106-aastane youtuber

Kairi Oja
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Et vanus pole kunagi kedagi midagi tegemast takistanud, kinnitab 106-aastase India kokast vanadaami lennukas tähelend maailma vanima youtuber'ina.

Vähe on neid, kes elavad 106-aastaseks. Ent veel vähem on neid, kes selles vanuses säilitanud sedavõrd kõrge vitaalsuse, et teeb igapäevaselt lastele ja lastelastele süüa ning seda kõike entusiasmi ja kirega.

Mõned aastad tagasi postitas Mastranamma nime all tuntud vanaproua lapselaps oma vanaema toidutegemisest esimesed videod Youtube-i, mis levisid kulutulena üle maailma.

Asja muudab heas mõttes hipilikuks ja pisut pikantseks tõsiasi, et vanaproua teeb kõike vabas looduses ning ehtsal tulel. 

Retsepte on Mastranamma jaganud juba sadades, kui mitte enamgi ning kõige selle vaatamine mõjub iseenesest kuidagi teraapiliselt.

Eriliselt jäi silma video, kus proua tohutuma munakarbi murule laiali laotab ning seejärel innukalt tulele seatud pannil omletti tegema asub.

Tänaseks on Mastranamma üle ilma kuulus ning tema tähelend jätkub tõenäoliselt veel kaua.

Tehke järgi, või makske kinni. Või ärge tehke kumbagi, aga hea tuju on kahtlemata garanteeritud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles