Õnnelik õnnetus: üksinda ilmarattale saadetud põnn rippus poole ajast kaelapidi reelingu küljes

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiinas, Taizhou linnas toimus väga traagiliselt lõppeda võinud vahejuhtum, kui ema, kes ei tahtnud maksta paarieurost piletiraha, saatis ilmarattale mangunud viieaastase poja sõidule üksinda.

Poiss oli lõbustuspargis koos oma ema Liuga, et osa saada nädalavahetusel toimunud sügisfestivalist. Ema sõnul mangus poiss, et saaks ilmarattaga sõitma minna ning lõpuks ema lubaski.

Kui aga kabiin jõudis umbes 40 meetri kõrgusele, ronis poiss aknast välja, jalad ees. Arvatavasti püüdis poiss istuda aknale kinnitatud metallreelingul, kui ta libastus ja kukkus. Õnneks jäi ta turvatalade külge rippuma, videost on näha, kuidas ta jalgadega abitult rapsib. Kuna keegi polnud temaga koos, et aidata, ei jäänud kohkunud ja šokis pealtvaatajatel muud üle, kui oodata, mil ilmaratas oma tiiru täis sõidab.

Alla jõudes päästeti poiss kiirelt ning toimetati haiglasse ja õnneks ei olnud tal tõsisemaid vigastusi peale mõne kriimustuse kaelal. Yuhuani lõbustuspark on aga praegu uurimiseks suletud, kirjutab Metro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles