Kes maksab Kate Middletoni ja Meghan Markle'i riiete eest?

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrew Couldridge / PA Wire / PA Images

Cambridge'i hertsoginna Kate Middleton ja Sussexi hertsoginna Meghan Markle on moeikoonid, kes on pidevalt avalikkuse tähelepanu all. Kes aga maksab hertsoginnade riiete eest? 

Vastuseks ei ole Briti maksumaksjad. 

Mitte kumbki hertsoginnadest ei saanud enne abiellumist kuninglikult perekonnalt rahalist toetust. Ralph & Russo õhtukleit, mida Meghan Markle kihlusfotodel kandis, maksis 56 000 naela ja Markle maksis selle eest ise. Hoolimata kleidi kallist hinnast, väideti Meghani netoväärtus enne pulmi olevat 5,3 miljonit naela. Juttude kohaselt maksis Meghan ise ka oma Givenchy moemaja pulmakleidi eest, väärtusega 387 000 naela.

Ka Kate Middletoni perekond maksis Sarah Burtoni poolt disainitud Alexander McQueeni pulmakleidi eest, mille hind olevat üle 300 000 naela. 

Alles pärast abiellumist, said hertsoginnad juurdepääsu kuningliku pere fondile, mis kannab nime Duchy of Cornwall. Fond on mõeldud kuningliku pere liikmete toimetuste rahastamiseks. Näiteks eelmisel aastal said Harry, Kate ja William kolme peale kokku 3,6 miljonit naela, kuhu hulka oli arvestatud ka nende palk ja teised kulud, näiteks riided. 

Küll aga ei tohi hertsoginnad disainerite poolt kingitustena saadetud riideid vastu võtta, sest nii näeb ette kuninglik etikett, kirjutab Cosmopolitan. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles