Sodiaagi saladused: 3 tähemärki, kellele alanud täiskuunädal õnne ei too

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Käesolev nädal on keeruline mitme tähemärgi esindajatele. Mis ootab ees ja kuidas seda seljatada?

Jäär

Täiskuu paigutab su tähelepanu keskmesse. Küll aga ei tähenda see alati head. Tunned end sel nädalal proovilepanduna. Isegi, kui see nädal tõstatab sinus esile mõne lapsepõlvest pärit trauma või muu tumeda stsenaariumi, ära karda neid mõtteid. Suudad leida endas jõu sellest üle saada.

Kaljukits

Täiskuu võib Kaljukitsedele mõjuda kaootiliselt. See lennutab sind ringi nagu paberit tuule käes ning võib mõjuda frustreerivalt. Seekordne täiskuu palub sul tasakaalustada isiklik elu avaliku eluga. Ambitsioonika ja peatamatu tähemärgina on Kaljukitsel lihtne ohverdada edu nimel kõik muu. Küll aga on edu pealiskaudne, kui seda pole kellegagi jagada. Kui see täiskuu näitab sulle, millest sa oled ilma jäänud, võta seda kuulda.

Kalad

25. septembrist oled sunnitud vaatama oma hirmudega tõtt. Kuigi see mängib sinu haavatavusega, pakub tähtede seis ka võimalusi ärevusest üle saada. Midagi olulist ei ole saavutatud ilma vapruse ja ettevõtlikkuseta. Sa avastad selle raske nädalaga enda kõrgema minapildi.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles