Veidrad töökohad, kus kuulsused enne tähesära raha teenisid

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Johnny Depp, Meghan Markle, Tom Cruise ja paljud teised ülemaailmselt tuntud näod olid enne oma tähesära väga erinäolistel ametipostidel. Näitlemisest ja laulmisest oli neil töökohtadel asi päris kaugel.
 

Johnny Depp töötas noorena pastakate turundajana. Tema tööks oli helistada telefoni teel inimestele ning veenda neid pastakaid ostma. Ta mõtles toona selle enda jaoks näitlemistööks ning lõi endale kõnede tarbeks erinevaid valenimesid.

Meghan Markle teenis enne tuntuks saamist raha kalligraafina. Ta kirjutas ilukirjas kaarte ja kutseid nii pulmadeks kui teisteks tähtsateks sündmusteks ning õpetas teisigi ilukirja kirjutama.

Enne kui Tom Cruise'ist sai kuulus näitleja, kandis ta raha nimel teiste inimeste kohvreid. Mingis vanuses unistas ta ka katoliku kiriku preestri ametist.

Rachel McAdams, kes sai kuulsaks filmis The Notebook, töötas enne näitlejakarjääri kolm aastat McDonalds'is koos oma õe ja vennaga, et arveid maksta. Ta oli sel ajal kõigest 16-aastane ning käis ka teisel töökohal - ta lavastas laste teatrietendusi.

Sõpradest armastatud staar Jennifer Aniston töötas 19-aastaselt New Yorgis rattakullerina.

Näitleja Matthew McConaughey pidas noorena eriti vägivaldset tööd. Tema ülesandeks oli muru söövate vöölaste mahalaskmine Texase maaklubis.

Ashton Kutcher aitas end läbi kolledži, pühkides pindadelt hommikuhelveste tolmu. Sellise töökoha pakkus Ashtonile General Mills'i tehas.

Kanye West töötas noorena Gap kaubamajas assistendina. Ta on hilisemates intervjuudes maininud, et talle ei meeldinud seal töötada, kuna ei saanud kirja piisavalt palju tunde, et kasutada töötaja soodustust.

Allikas: Reader's Digest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles