Helen Mirren vanust ei vaata: sa kas sured noorelt või jääd vanaks

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Suurbritannia tuntud näitleja Helen Mirren näeb oma vanuse kohta suurepärane välja. Imetlusväärse karjääriga näitlejanna vanusest numbrit ei tee. «Mina ei taha noorelt surra,» ei näe ta vananemises probleemi.

Helen Mirren on saanud vist kõikvõimalikud näitlemisvaldkonna auhinnad. 72-aastane naine on ilubrändi esindusnägu ega näita väsimusmärke. Mirren on öelnud, et oleks soovinud varem õppida ära oskuse öelda «ei» ning usaldama rohkem enda kõhutunnet ja mõistust, kirjutab Msn.

Mirreni jaoks olid neljakümnendad tõeline kuldajastu: «See on suurepärane vanus. Tähista seda. Lõbutse,» on näitlejanna nõu. Helen suhtub väga vabalt kogu vananemisprotsessi: «Sa kas sured noorelt või jääd vanaks. See on reaalsus. Mina ei taha noorelt surra. Ma ei ole kunagi tahtnud noorelt surra. Ma suhtun ellu liiga uudishimulikult.» Näitlejanna selgitab, et igas elus on tõusud ja mõõnad ning see on loomulik. «See juhtub iga inimesega sel planeedil. See on osa inimeseks olemise teel,» on Mirren vananemise suhtes külma kõhuga.

Kuigi Mirren on elustiililt tervislik, ei pea ta tervislikku elustiili ja enese eest hoolitsemist katseks nooreks jääda. «Tee kõike, aga mitte liiga palju,» õpetas 72-aastane näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles