Video: Kim Kardashiani 5-aastane tütar astus nukuna moelavale

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Josiah Kamau / Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Kim Kardashiani pisitütar North West tegi möödunud laupäeval enda modellidebüüdi. Uhke ema postitas video moeürituselt oma sotsiaalmeediasse.

22. septembril toimus Californias L.O.L Surprise moesõu. L.O.L Surprise on nukkude kollektsioon ning Kimi tütar North West astus üles nende esitlusel. Asjaosaliste sõnul on noorel tüdrukul loomulik anne, kuna nooruke neiu ei väljunud moeetendusel kordagi oma rollist, kirjutab EliteDaily.

Uhke ema jagas üritusel toimuvat ka oma sotsiaalmeedia kontol. Arvestades, millises moeteadlikus perekonnas neiu on sirgumas, võib teda ilmselt tulevikus veelgi moelavadel kohata.

Kim on öelnud, et North West on suur L.O.L. nukkude austaja ning neil ei olnud kõhklustki, kas moesõust osa võtta. «See oli tema jaoks nii põnev, et ta sai kehastuda päris elu L.O.L. nukuks,» õhkas Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Northie came through! @lolsurprise

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

proud mama!

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles