Seksitehnika, mis toob ülivõimsa orgasmi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Timo Hammesfahr / PantherMedia / Scanpix

Orgasmid ei ole kindlasti ühesugused. Kui mõni möödub kiiresti ja nii kergelt, et on raske aru saada, kas midagi üldse toimus, siis mõni on seevastu nii võimas, et võtab põlvist nõrgaks ja paneb pikaks ajaks pea pööritama. See võib tulla üllatusena, kuid orgasmi võimsust saab teatud määral ise juhtida.

Seksitehnika edging aitab orgasmi võimsamaks muuta tänu seksuaalenergia kogumisele – naudingut lükatakse täpselt nii palju edasi, kui on aru saada, et orgasm on kohe saabumas. Kui on tunne, et tipphetk hakkab lähenema, tõmmatakse tagasi ja antakse endale veidi aega, seejärel hakatakse uuesti arutust tõstma kuni tundeni, et keha tahab plahvatada.

Ameerika mägesid meenutav voodiseiklus kasvatab seksuaalenergiat ja kui oled lõpuks valmis lõppu minema, on orgasm tavapärasest tugevam ja kestab kauem.

Seksuaalterapeut Uchenna Ossai selgitab portaalis Women’s Health, et ühelt poolt toimib see tehnika psühholoogiliselt – igasugune preemia on nauditavam, kui selle nimel on pidanud rohkem vaeva nägema ja see on kauaoodatud. Teiselt poolt on sel ka füüsiline selgitus. «Kui orgasm peatada ja jätkata stimulatsiooni, siis on vaagnapiirkonnas juba suurenenud verevarustus,» täpsustab arst. «Verevarustust silmas pidades mõeldakse tavaliselt mehe erektsioonile, kuid ka naise kliitor «erekteerub» ja orgasmi edasilükkamine tekitab suurema naudingu nii meestel kui naistel.»

Nimetatud seksitehnikat saavad kasutada nii mehed kui naised, nii partneriga kui ka üksi olles. Tegelikult ongi seda kõige parem proovida masturbeerides, et oma keha paremini tundma õppida. Seejärel saate seda katsetada partneriga koos, et teineteisele unustamatu kogemus kinkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles