Tellijale
Vene karu Eesti kastmes
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestist pärit peakokk Vitali Tihhonov pakkus sel neljapäeval Moskvas avatud uues restoranis Cacciatore (Jahimees) Vene pealinna eliidile ulukihõrgutisi.
Kui praeguse Venemaa poliitika ja ideoloogia täiesti kõrvale jätame, siis soovitakse seal, vähemalt Moskva eliidi seas, võimalikult lääne kõrgklassi sarnast elu. Ja selle juurde kuuluvad mõistagi ka tipptasemel restoranid.
See toobki jutu artikli pealkirja juurde: Vene karu Eesti kastmes. Veel mõni aasta tagasi sai Moskvas tõepoolest Vene karuliha kas just otseselt Eesti kastmes, kuid Eestist pärit koka valmistatuna küll. Seda serveeris meisterlikult 2004. aastal Tallinna teeninduskoolis kokapaberid saanud ja läbi Tallinna hotelliköökide, restorani Bonaparte ning Norra Knutholmeni tipprestorani Moskvasse jõudnud Vitali Tihhonov.