Restoranide festival DinnerDays: kolm käiku vaid 28 euro eest!

Kairi Oja
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis tuleb tänavu eriliselt maitsev ja värviline!
Sügis tuleb tänavu eriliselt maitsev ja värviline! Foto: Dinnerdays

Kel põhjust tähistamiseks, tasub ehk teada, et iseäranis hea aeg seda teha on oktoobrikuus – nimelt siis algab nädal aega kestev restoranifestival DinnerDays. 

Koostöös valitud restoranidega pakub Dinnerbooking Eesti võimalust sellel sügisel viia end maitserännakule kolmekäigulise õhtusöögiga vaid 28 euro eest.

«Osalevate restoranide hulgast leiab kvaliteedimärgisega White Guide tunnustatud restorani JUUR, uue ja veelgi parema tulekuga Sfäär restorani, suurepärased gurmee-restoranid UMAMI, Leib restoran, Mantel & Korsten, MOON ning põnevad uustulijad restoranide maastikul nagu Nomad, KOMA, NOK NOK, Jah, kallis ja paljud teised,» loetles festivali üks korraldajaid Eneli Jaama vaid mõningaid festivalil osalevaist restoranidest.

Et sügisesed õhtud muutuvad samm-sammult jahedamaks, pole Jaama sõnul säherdusele sündmusele ilmselt paremat ajastust. «Õhtusööki saab koos kallima, sõprade või perega nautida ajal, mil õhtud kisuvad hämaraks ning oskame taas hubast toasooja ja küünlavalgust hinnata,» lausus ta.

«Dinnerdays restoranide festivali on Taanis läbi viidud juba kaks edukat aastat,» ütles Jaama.

7.-13. oktoobril 2018 toimuval restoranifestivlil Dinnerdays saab nautida parimate restoranide poolt valmistatud kolmekäigulisi õhtusööke vaid 28 euro eest.
7.-13. oktoobril 2018 toimuval restoranifestivlil Dinnerdays saab nautida parimate restoranide poolt valmistatud kolmekäigulisi õhtusööke vaid 28 euro eest. Foto: Dinnerdays

7.-13. oktoobril 2018 tuuakse sama kontseptsiooniga restoranide festival esmakordselt ka Eestisse. «Meid inspireerib soov pakkuda inimestele suurepäraseid toiduelamusi suurepärastes restoranides ja seda erakordselt heade hindadega,» ütles Peter Thygesen, Dinnerbookingu kaasasutaja.

DinnerBooking on rahvusvaheline restoranidele mugavat haldussüsteemi ja internetis broneerimisteenust pakkuv tarkvaraettevõtte. «Taani juurtega pere-ettevõtte haldab praeguseks juba üle 950 aktiivse restorani 14 riigis ning vahendab üle 15 miljoni restorani broneeringu aastas,» avaldas Jaama. 

Eestis alustas ettevõtte filiaal Dinnerbooking Eesti tegevust aastal 2015 ja on Jaama kinnitust mööda kiiresti kujunenud heaks koostööpartneriks ka Eesti restoranidele.

Maitset ja elamust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles