Retseptisoovitus: virgutav rohesmuuti

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toiduklubi

Tundub, et praegu on roheliste smuutide aeg. Inimesed otsivad võimalusi oma energiataseme tõstmiseks ja erinevateks puhastuskuurideks. Sügis on ju käes ja päikest vähem.

Toiduklubi «Toiduga sõbraks» pakub välja toitumisnõustaja rohesmuuti retsepti, mis annab su kehale mono- ja polüküllastamata rasvhappeid, vitamiine A, K ja C, fosforit, kaaliumit, folaate, naatriumit, magneesiumit, kaltsiumit ja veidi kiudaineid.

Valmistamiseks vajad 300 ml vett, 1/2 avokaadot, 1 kiivit, peotäis spinatit, 1 pirni, 1 rohelist õuna (Granny Smith), ¼ tl matcha’t.

Puhasta ja koori kõik koostisosad ning purusta blenderis ühtlaseks massiks. Kaunista kooritud kanepiseemnetega.

Tervislikku sügist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles