Kristen Bell kurjustas fänniga: proovi sa vaid väita, et mul pole õigus!

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Bell arrives for the 70th Emmy Awards at the Microsoft Theatre in Los Angeles, California on September 17, 2018. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Kristen Bell arrives for the 70th Emmy Awards at the Microsoft Theatre in Los Angeles, California on September 17, 2018. (Photo by VALERIE MACON / AFP) Foto: VALERIE MACON / AFP

Näitlejanna Kristen Belli kommentaar tema sotsiaalmeedias on jäänud silma mitmetele meediaväljaannetele ning loomulikult fännidele. Näitlejanna otsustas end ühe negatiivse jälgija kommentaarile vastates maksma panna.

Kristen Bell saab internetis tunnustust oma vastulause eest, mille oma pildi alla kommenteerinud jälgijale kirjutas. Bell postitas endast sotsiaalmeediasse pildi Emmy auhinnagalale minekust. Tuhandete kommentaaride seast jäi näitlejannale silma aga üks kindel, kirjutab Independent.

Austraaliast pärit naine Charmaine kommenteeris näitleja fotot: «Nii pagana ilus! Sa oled jalustrabav, mitte nagu mina.» Selle peale vastas Bell Charmainele: «Ära mitte proovigi. Sul on vaid üks kord siin planeedil olla - ära raiska seda negatiivsusele. Sa väärid kogu maailma armastust. Ja ma arvan, et su nägu on kuradi ilus. Proovi sa vaid väita, et mul pole õigus!»

Näitlejanna soovitas naisel jälgida raamatu Love Warrior autorit Glennon Doyle'i ning lugeda tema kirjutist. «Naerata rohkem, sest sa oled elus ja võrratu. Ja armastatud,» lisas Bell kommentaarile.

Mitmed fännid on jaganud Kristen Belli vastust Twitteris ning kiitnud näitlejanna reaktsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles