Trendikas ja lihtne pritsmekaitse pannile säästab perenaist! (2)

Kairi Oja
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahaksid praadida liha või kartuleid või sibulat pannil nii, et pannilolev rasv ei pritsiks kõikjale ega rikuks tuju ja seinu? Siin on sellele lahendus!
Tahaksid praadida liha või kartuleid või sibulat pannil nii, et pannilolev rasv ei pritsiks kõikjale ega rikuks tuju ja seinu? Siin on sellele lahendus! Foto: Kairi Viherpuu

Tahaksid praadida liha või kartuleid või sibulat pannil nii, et pannil olev rasv ei pritsiks kõikjale ega rikuks tuju ja seinu? Siin on sellele lahendus!

Tead ju küll seda tunnet, mil üritad hoolega liha praadida, ent kohe, kui vähegi tugevama "tule" alla paned, hakkab pannilt või potist lendama pritsmeid nii seinale, pliidile kui su enese peale, pannile kaane pealepanekuga saab aga praadimisest keetmine?

Hea uudis on, et sellele on nüüd loodud lahendus - pritsmekaitse. 

Sisustus- ja köögitarvete kauplustes on saadaval kavalad pritsmekaitsed, mille põhimõte on ülilihtne: pritsmekaitse pannakse pannile just niisamuti nagu tavaline pannikaas, ent rasv ei pritsi pannilt seintele ega mujale, kuid õhk pääseb kaitsmest läbi ning nii ei teki hautamise efekti. 

Saadaval suurustes ø 28-30 cm.

Maitsemeel proovis järgi. Proovi sina ka!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles