Suhtetreener: mida mees tegelikult magamistoas tahab

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson/Scanpix

«Tõde või vale? Number üks asi, mida mees sinult magamistoas tahab, on seks. Vastus on... vale,» ütleb suhtetreener Matthew Hussey.

Hussey vend Stephen Hussey on raamatu «Get the Guy» autor ning ütleb, et hoolimata stereotüüpsest arvamusest ei taha mehed vaid seksi ja võileibu. «Kuigi osaliselt on sel tõepõhi all – ma tahan mõlemaid neid asju,» tõdeb ta. «Aga ma tean, et mul võivad olla need mõlemad, kuid võin ikka olla suhtes õnnetu, igatsedes meeleheitlikult murevaba poissmeheelu.»

Husseyde sõnul meenutavad neile naised, kes usuvad, et mehed on nii lihtsakoelised, mehi, kes usuvad, et õnneks on vaja vaid raha ja kuuspakk-kõhulihaseid. Suhteeksperdid selgitavad, et seks on tegelikult eluterve suhte sümptom, mitte otsene põhjus. «Asi, mis seksist endast rohkem määrab, on seksuaalne ihalus.»

Seksuaalse ihaluse alla käib uudsus, müstika, lõbu, seiklus ja jagatud erutus, võime vabaks lasta ning nautida jagatud kirehetke.

Husseyd kinnitavad, et tegelikult tapab suhteid see, kui ihaluse loomine unustatakse ja keskendutakse vaid turvalise kodu ja elu tagamisele. Seega: ära arva, et vaid lihtne seks hoiab suhte huvitavana. Sama oluline on teha seksuaalseid komplimente, flirtida ning hoida õhus uudsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles