Sõbranna moeblogi: 10 imelist komplekti Emmy auhinnagalalt

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tracee Ellis Ross
Tracee Ellis Ross Foto: DANNY MOLOSHOK / AP / Scanpix

Eilne Los Angeleses toimunud Emmy auhinnagala pakkus tõelist moevaatemängu. Sõbranna toob välja kümme oma lemmikkomplekti. 

Foto: Jordan Strauss / AP

Stefani Robinsoni pastelne kleit mõjub sulgkergelt ja moodustab kauni värvikombinatsiooni stsenaristi jumega. Kleidi särav ülaosa mõjub pisut ootamatult, kuid sellegipoolest väga kaunilt. 

Foto: VALERIE MACON / AFP

Kostüümid on tulnud selleks, et jääda! Koomik Leslie Jones tõestab oma efektses kostüümis, et auhinnagalale ei pea ilmtingimata kleidis tulema. Vaja on vaid õiget kangast!

Foto: Faye Sadou/AdMedia/SIPA / Faye Sadou/AdMedia/SIPA

Saatejuht Renee Bargh näitab meile taas, et naisel on vaja seda ühte ja ainsat musta kleiti. Asümmeetrilised detailid muudavad klassikalise kleidi põnevaks ja lisavad suure annuse glamuuri.

Foto: Faye Sadou/AdMedia/SIPA / Faye Sadou/AdMedia/SIPA

Zuri Hall kannab õrna virsikutoonis õhtukleiti, mis sobib imehästi saatejuhi jumega. Kleidile annavad lisaannuse glamuuri põnevad detailid.

Foto: Faye Sadou/AdMedia/SIPA / Faye Sadou/AdMedia/SIPA

Scarlett Johanssoni kleidivalik on julge ja punase vaiba kohta üpris paljastav. Küll aga kannab näitlejanna kleidi väga hästi välja, mõjudes selles tõeliselt glamuurselt. 

Foto: Faye Sadou/AdMedia/SIPA / Faye Sadou/AdMedia/SIPA

Dakota Fanningu minimalistlik plisseerkleit on tõeline unistus! Külma rohelist tooni kleidi juurde on valitud sobivad kõrvarõngad ja komplektile paneb punkti tugev lainerijoon silmadel. 

Foto: Frazer Harrison / AFP

Rachel Brosnahan tõestab taaskord, et «vähem on rohkem». Lihtsa punases toonis kleidi muudab huvitavaks asümmeetriline detail ja kleidiga harmoneeruv huulevärv.

Foto: KYLE GRILLOT / REUTERS

Amanda Crew toob punasele vaibale topeltkoguses sära hõbedases kostüümis. Pintsaku all olev sinist värvi crop top mõjub ootamatult, kuid väga efektselt.

Foto: DANNY MOLOSHOK / AP

Tracee Ellis Ross näitab, et vahel kehtib tõsiasi «rohkem on rohkem». Fuksiaroosa õhtukleit mõjub äärmiselt efektselt ja sobib näitlejannale kui valatult.

Foto: Frazer Harrison / AFP

Jessica Biel ja Justin Timberlake on üks neid paare, kes teineteist täiustavad. Jessica asümmeetriline põneva kangaga õhtukleit mõjub näitlejanna seljas äärmiselt mahedalt ja moodustab abikaasa komplektiga harmoneeruva kombinatsiooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles