Hertsoginna Meghan lööb kaasa raamatuäris

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: POOL / REUTERS

Kensingtoni palee teatas, et hertsoginna on avaldamas raamatut. Meghan on uues raamatus ühendanud oma kaks kirge - toidu ja filantroopia.

Markle abistab Grenfell Toweri naisi, kes peavad sealset supikööki, mis toitlustab piirkonna vaesemaid kodanikke. Hertsoginna kirjutas raamatule eessõna ja aitab avaldamisega, kuid lisaks sellele on ta ka sealsete naistega koos süüa käinud tegemas. Kokaraamatust saadav tulu läheb kogukondliku köögi toimimiseks ja tegutsemiseks, kirjutab Hello.

Meghan Markle kirjutab raamatus: «Ma tundsin koheselt sidet selle kogukonna köögiga. See on koht, kus naised saavad naerda, leinata, nutta ja koos süüa teha.» Meghani jaoks on see oluline koht, kus erinevate kultuuride esindajad saaksid luua sidemeid ja vajadusel läbi toidu enda emotsioone läbi elada.

Hertsoginna külastas esmakordselt kööki 2018. aasta jaanuaris ning on alates sellest ajast seal regulaarselt külas käinud. Veebruaris tuli avalikuks Meghani salajased külaskäigud Grenfell torni tulekahju ohvrite juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles