5 kõige lollimat seksinõuannet

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aleksei Ivanov / PantherMedia / Aleksei Ivanov / Scanpix

Internet on täis erinevaid nõuandeid, kuidas seksielu elavdada, kuid paljudesse trikkidesse tasub suhtuda pika hambaga.

The Times of India on reastanud kõige rumalamad seksinipid, mis internetiavaruses liiguvad. Ära neid mingil juhul järele proovi!

  1. Sõõrikutrikk. See nõuanne soovitab mehele oraalseksi pakkumise ajal tema peenise ümber sõõrik panna ja seda siis sealt süüa. Õh, ei taha ettegi kujutada, kuidas see sõõrik maitsta võib, ära proovi!
  2. Pipratrikk. Ühel veebisaidil soovitatakse mehe nina alla pipart raputada ja seda täpselt enne seda, kui ta orgasmi saavutama hakkab. Väidetavalt peaks aevastamine orgasmi võimendama. Parem on seda siiski mitte proovida.
  3. Kaks kondoomi. Kui keegi ütleb sulle, et kaks kondoomi üksteise otsas pakuvad topeltkaitset, siis ära mitte mingil juhul teda usu. Asi on hoopis vastupidine – hõõrdumine rikub kondoome.
  4. Näksi. Seda on valus kirjutadagi, kuid keegi on soovitanud naisele suuseksi tehes tema kliitorit hammastega naksata. Võib-olla su partnerile see meeldib, kuid sa pead enne hammaste nii õrnas kohas kasutuselevõttu kindlasti asja kallimaga läbi rääkima – ära lähene hammastega kliitorile!
  5. Uriin raseduse vastu. Kõige jaburama nõuande auhind läheb aga sellele inimesele, kes soovitas kasutada uriini rasestumise vastu – uriin ei käi tuppe, raseduse vastu aitavad erinevad, meditsiiniliselt testitud vahendid.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles