«Hooaja» saatejuht Aveli Jänes kiidab seda energeetilise toimega ilutoodet

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Konstantin Sednev

Ilu-, moe- ja elustiiliteemasid lahkava «Hooaja» saatejuht Aveli Jänes räägib oma ilulemmikutest ja paljastab, et ilma meigita teda väga ära ei tunta. 

Aveli räägib, et ta meigib ja sätib ennast peamiselt ainult ekraani jaoks. «Palju on minult küsitud, et kes mind salvestuseks korda sätib. Hooajas olen ma ennast alati ise meikinud,» sõnab saatejuht ja lisab, et vabal ajal laseb ta nahal hingata ja puhata. 

Oma ilurituaalide kohta tõdeb Aveli, et meigitoodete osas on ta väga nõudlik ja sellepärast on tal ka tooteid üsna vähe. «Eelistan naturaalseid tooteid. Aastatega on välja kujunenud lemmikud,» sõnab ta. 

Ilusalongide külastaja Aveli ei ole ja naise kõige olulisemaks ilurituaaliks on näopuhastus. «Minu igapäevase näonahahoolduse juurde kuulub roosivesi - see pole ainult nahale hea, vaid mõjub ka energeetiliselt,» paljastab naine oma ilu saladuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles